Taknemlighed

Hvad går jeg rundt og er taknemlig for for tiden? Læs med her, og få både mine personlige små og store lykkeglimt samt de positive nyheder fra rundt om i verden.

Denne tale som jeg synes er vanvittig god, ærlig og ret sjov. Jeg kan blive ved med at høre den. Jeg overvejer at transskribere den, men den ville nok ikke være lige så god, hvis den ikke blev fremført af ham. 😉

For i marts at have haft besøg af to søde piger, som jeg mødte på udveksling i Lille i Frankrig.

For dette gode indlæg, som Emma Slebsager har skrevet. Indlægget handler om, hvordan man kan kompensere for en flyvetur ved at støtte et projekt, som planter træer, som jo optager CO2 fra atmosfæren. Jeg ser frem til den dag, hvor vi har elektriske passagerfly, men indtil da er dette en vældig god idé!

En stille søndag morgen ved søerne i København. En sjælden oplevelse, jeg ikke har fået før. At gå helt alene i morgensolen ved søerne og nye stilheden mens byen langsomt vågner.

For at mine venner ude i verden kun er et opkald væk.

For denne artikel om kvinder fra u-lande, som bliver uddannet solingeniører. Artiklen får både mit feministiske og naturglade hjerte til at banke! Jeg har tidligere arbejdet for WWF, og jeg kan roligt sige, at de gør et kæmpe stykke arbejde.

At vi ved at plante en hel masse træer kan vende sammenbruddet af klimaet og samtidig gøre mange fattige mennesker liv bedre!

For strålende (!) initiativer som dette.

 

Tak, fordi du læser med. Del gerne dine positive nyheder eller taknemlighed i kommentarfeltet!

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s