Sustain Yearly – gør det let og lækkert at leve bæredygtigt

A premium magazine for lovers of the planet and sustainable everyday heroes looking for a kick of inspiration.”

Sustain Yearly er et livstilsmagasin, som æstetisk og blidt introducerer dig til et liv, hvor du lever mere bæredygtigt. Magasinet bliver fyldt med artikler og interviews med spændende personligheder, smukke billeder og gode råd, om alt fra hvordan du køber ordenligt produceret tøj til smagfulde, plantebaserede opskrifter.

Læg mærke til mit brug af ordet ‘bliver’. For jeg må indrømme, at jeg har en bagtanke med dette opslag. Den er, at jeg håber, at når du har læst dette indlæg, vil du klikke dig direkte ind på crowdfunding-hjemmesiden, Kickstarter, og støtte med et beløb, så Sustain Yearly kan udkomme for andet år i træk.

Du finder projektet her.

42e42f14e56f1f9f01b467cdf8db825d_original

Magasinet er blevet til på baggrund af webmagasinet med næsten samme navn, Sustain Daily, som bliver drevet af en håndfuld flittige, dygtige og bæredygtigheds-begejstrede piger. Sustain Daily blev startet tilbage i 2015 og har siden udviklet sig til at være et fællesskab for ildsjæle, som gerne vil ændre verden til det bedre. Én hverdagsvane ad gangen.

Jeg har selv fulgt med på Sustain Daily de sidste par år og er imponeret over, hvor æstetisk det hele er. Samtidig er indholdet relevant, spændende og artiklerne velskrevede. Det fysiske, mere dybdegående magasin Sustain Yearly udkom for første gang for et år siden og blev en succes. Nu er det meningen, at pigerne vil udgive dette års magasin på både dansk og engelsk, da de ønsker at nå udover Danmarks grænse. Det kræver dog bare, at folk donerer penge til det, da pigerne arbejder frivilligt. Jeg har selv støttet og jeg vil gerne opfordre andre til at gøre det samme! Det er blevet nødvendigt at puffe lidt til folks vaner på en blid måde. På en måde der viser, at bæredygtighed ikke nødvendigvis behøver at handle om at gå i hjemmestrikkede sweatre, spise linsedeller og tofu og ikke have makeup på. Men at et bæredygtigt liv sagtens kan være lækkert og givende. For du får det jo godt med dig selv, når du ved, at dine nye sko er lavet med tanke for både mennesker, dyr og natur.

Læs mere inde på Kickstarter-siden, hvor Sustain Yearlys crowdfunding-kampagne er. Her kan du også se en video, hvor Emma og Johanne, to af grundlæggerne, fortæller, hvorfor du bør overveje at smide en hundredkroneseddel efter projektet.

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s