#50 taknemlighed

Der sker for øjeblikket en masse dejlige ting. Det er jul, jeg ser snart min familie og mine venner i Danmark igen. Jeg nyder de sidste dage her i Lille med mine venner, som jeg sætter mere og mere pris på, for hver dag der går. Men samtidig skal jeg snart sige farvel til netop disse. Der ligger desværre et tungsind bag glæden, fordi alting snart slutter. Som ordsproget siger: All good things must come to an end, og et kapitel i mit liv, der har været ubeskriveligt, er ved at være slut. Heldigvis har vi stadig nogle dage endnu, som jeg på trods af fire eksaminer agter at udnytte fuldt ud!

Men, hvad har jeg blandt andet været taknemlighed for i denne uge?

For det islandske ord innsæi, der betyder “det indre hav”.

Humus med oliven. Det skal jeg lave, når jeg kommer tilbage til Danmark!

En sidste lørdag eftermiddag og aften i julepyntede, hyggelige Vieux Lille med to særlige veninder. Med kaffe og kage, indkøb af julegaver og vinbar. Sidstnævnte som kun sælger biodynamisk vin, og som jeg har villet prøve siden starten af september!

At jeg bor i en tid, hvor man kan forholdsvis let kan besøge hinanden rundt om i verden. Samt at jeg er privilegeret nok til at kunne gøre det.

De virkelig pæne ting nogle af mine venner sagde om mig fredag aften.

Musik. For “stue-koncert”. For dybde og ærlighed gennem musik.

At jeg snart ser min familie igen.

 At holde pause fra eksamenslæsningen fredag middag og spise økologisk og (næsten) plantebaseret frokost med min veninde på denne fine café. Generelt for at kunne tillade mig selv at skeje ud denne sidste uge og tage en masse på café!

IMG_2407

En lækker, vegansk pizza!

At jeg bliver bedre til at være mig selv med alle de både positive og negative egenskaber, det indebærer.

At opleve min første, professionelle fodboldkamp i formidabelt selskab.

At den nye Star Wars-film kom ud i denne uge!

For at min ven reddede mit liv (overdrivelse fremmer forståelsen) med et Ricola-bolsje under en eksamen! Det havde været en alletiders reklame med mig, der var ved at hoste mine lunger op for så at holde op efter at have fået et bolsje.

Nyvasket hår og croissanter.

At kunne føle mig hjemme på favoritten Coffee Makers.

At jeg snart kan drikke det fynske vand igen!

Store, runde, saftige appelsiner. I løsvægt!

At jeg kan blege mit hår naturligt med kamille.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s