#49 taknemlighed

Denne uges indlæg om taknemlighed kommer efter en uge, hvor jeg nærmest har været syg hele tiden. Det har dog ikke stoppet mig fra at lave ting med mine venner. Men når man er syg, (eller sådan har jeg det i hvert fald ofte) kan man godt komme i lidt dårligt humør, have let til tårer og være lidt gnaven. Men så sætter man sig ned foran computeren, kigger ud på det kolde, mørke og blæsende vintervejr og glæder sig over at sidde varmt indenfor. For så at begynde at skrive på dette indlæg. Ja, så stiger humøret!

Så, hvad har jeg været taknemlig for i denne uge?

 

For at vågne op til snevejr i morges!

At jeg endelig efter at have været syg siden tirsdag aften er ved at få energien og humøret tilbage og blive rask.

For at have været inviteret til at opleve et tysk juleritual af mine veninder lørdag aften! Det indebar blandt andet at hælde rom over en sukkertop, derefter tænde ild til den og lade det smeltende sukker dryppe ned i en gryde med rødvin. For derefter at se en tysk sort-hvid film fra 40erne og skåle i denne såkaldte Feuerzangenbowle. Virkelig skægt!

For at jeg har en søster, som kan ruske op i mig en gang imellem.

For at min italienske veninde og jeg fik et bravo fra vores lærer efter en mundtlig eksamen i sociale medier – på fransk. Pyh, den havde jeg været nervøs for!

For venner som vil blive ved med at være der på trods af de mange kilometer, som kommer til at skille en.

For at min veninde foreslog, at vi tog på l’Impertinente torsdag eftermiddag. Det er en tesalon med (siger rygtet) byens bedste kager. Det er en tesalon, som er så populær, at man gerne skal stå og vente på et bord i hverdagene og stå i kø ud til gaden i weekenderne! Rygtet blandt Lilles indbyggere i helt sikkert sandt, for kagerne var h-i-m-m-e-l-s-k-e! Desuden er det super cool, at ejerne laver kagerne, efter hvilke råvarer der er i sæson omkring Lille.

IMG_2366

For at kunne redde spaltede spidser med det naturlige vidundermiddel, kokosolie!

For det mest nuttede franske ord, biscuit. Ja, det staves på samme måde på engelsk, men når det udtales på fransk, lyder det helt utroligt nuttet. Haha. Små fornøjelser.

At have genopdaget Céline Dion-klassikeren That’s the way it is.

For at den risalamande, min landsmand og jeg havde kastet os ud i at lave, rent faktisk endte med at blive en succes på trods af mindre, ahem, udfordringer.

For min veninde som kom med suppe til mig i onsdags, da jeg var syg og havde en lang dag i skolen foran mig.

For min bedsteveninde. Hun er en ener.

For god (sort og ironisk) humor.

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s