#47 taknemlighed

Det er virkelig gået op for mig, at jeg nu kun har en måned tilbage i Lille. En måned til at krydse de sidste ting af på listen med oplevelser, til at bruge tid med mine venner og til at lære fransk. Det er utroligt, som tiden pludselig flyver afsted, når man for alt i verden ville ønske, at man kunne hugge bremserne i. Derfor ved jeg også, at december kommer til at flyve afsted. Lige nu er det også bare endnu mere vigtigt for mig at nyde de små øjeblikke og sørge for at være så meget til stede i nuet som muligt. Ikke lade sig stresse af eksaminer osv. men at nyde, virkelig nyde den sidste tid her i Frankrig! Jeg kan se tilbage på en uge, som har været fyldt med sjove, varme, skøre øjeblikke, og her kommer nogle af dem.

For hvad har jeg været taknemlig for i denne uge?

For at der her i Lille er en hundecafé, hvor det er os mennesker, der er gæster. Jeg tilbragte flere timer sidste søndag med en god veninde og de 10 hunde, der bare ventede på at blive nusset!

At jeg er blevet bedre til at lytte og acceptere, at andre har en anden holdning end mig uden at forsøge at ændre den til min egen holdning.

Når folk (inklusiv mig selv) udtaler ord på fransk forkert, og de pludselig får en helt anden og meget sjovere mening!

Internettet. Det er fantastisk at kunne holde fast i kontakten til ens venner fra hele verden.

Den skønneste Thanksgiving som blev holdt på mine venners kollegium i torsdag. Sikke en aften!

At slutte en gevaldig tømmermænds-ramt fredag af med biograftur og en pænt skræmmende (men hylende morsom) tur i pariserhjulet, der er sat op i anledning af julemarkedet.

Hele lørdag blev brugt med skønne mennesker fra min skole, da vi var i nabobyen Arras for at se den gamle del af byen og tage på julemarked. Det var den skønneste dag med en særlig julestemning over sig.

At jeg er omringet af de mest livsbekræftende mennesker fra alle mulige forskellige kulturer!

IMG_3052 (2).jpg

Vin chaud som nærmest er det samme som gløgg. Så gik jeg alligevel ikke glip af det, på trods af at jeg ikke er i Danmark.

At clementinsæsonen er begyndt!

For venner som er lige så store legebørn som en selv og gerne vil prøve karruseller (til børn) på julemarkeder!

Spontan tur på marked denne søndag morgen med en veninde.

Æbler dyppet i mørk chokolade og rullet i kokosmel.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s