#46 taknemlighed

Søndag, sol og lettere tømmermænd efter et restaurantbesøg, som endte med en spontan bytur. I dag er det studietid men i selskab med menneskets bedste ven på hundecaféen Le Waf. Den vil jeg helt sikkert komme ind på i næste søndags indlæg. Men først denne uge.

Hvad har jeg været taknemlig for?

 

At min fantastiske søster og hendes kæreste sendte en overraskelses-julepakke med julegodter, pynt og en notesbog (hun kender min afhængighed af notesbøger), så jeg også kan julehygge her på mit kollegieværelse!!

Denne artikel som giver håb for planeten! Blandt andet står der, at plantebaseret “mælk” nu optager 10 % af markedet i USA! Sol- og vindenergi bliver billigere og billigere.

De nuancer af gul, grøn, brun og råd som pryder træerne. Lille har været lidt bagud, men nu eksploderer efterårsfarverne!

Blomkål! Så billigt og sundt og samtidig så mange muligheder for at lave forskellige retter.

At være en blandet flok venner på jazz baren l’Intervalle i den fine, gamle bydel kaldet Vieux Lille. Baren havde en varm fornemmelse, da væggene var dækket af træbrædder, som også gjorde akustikken super god. Bandet var fænomenalt, og det føltes nærmest, som om vi havde taget et hop tilbage til 20erne.

Te-hygge mandag aften med en veninde jeg ikke havde set i over halvanden måned.

Når ens venner forstår en. Men især også når de ikke kender har oplevet det samme men virkelig forsøger at forstå, hvordan man har det.

Chocolate chaud aux epices på min yndlings kaffebar!

IMG_2274

Min ene fransklærer som er super dygtig og striks, men som samtidig er en virkelig varm person med en veludviklet ironisk humor!

Spontant dessert-besøg hos den fineste gamle patisserie (konditor) Meert onsdag aften med min veninde. Der fik jeg endelig smagt den ultra franske kage, éclair.

At solen har strålet både fredag, lørdag og i dag søndag!

At min veninde lavede mad til mig fredag aften og kom med et godt råd til en udfordring, jeg har grublet meget over.

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s