#45 taknemlighed

Denne søndag har stået på vintage marked i byen Roubaix lidt syd for Lille med min veninde fra Schweiz. Derefter frokost, kaffe og snak på en café med den mest rodede indretning, jeg nogensinde har set! Indretningen mindede rent faktisk om det vintage marked, vi lige havde forladt, med dets kaos af gamle møbler og andre ting. Men det gjorde stemningen på caféen hyggelig og indbød til at sidde og sludre i flere timer. Som vi også endte med at gøre, før vi gik ind på museet ved siden af. Museet La Piscine er en meget fancy svømmehal fra 1930erne, som nu huser skulpturer, malerier og vandrende udstillinger. Det blev en skøn kulturel søndag, hvor vejret nærmest også kun egnede sig til at være inden døre.

Udover denne søndag har jeg i denne uge været taknemlig for…

 

At have råd til de ting, jeg har brug for for at kunne leve et godt liv. I søndags blev jeg stoppet af mindst fem hjemløse, der bad om penge.

At jeg måske godt kan tegne alligevel?

Skarpe og modige journalister rundt om i verden. Uden dem ville Paradis Papirerne måske aldrig været kommet frem i lyset.

En god, lang snak med min ene søster, som jeg ikke har snakket med, siden jeg tog til Frankrig i august!

Hvor mange bæredygtige ting man efterhånden kan købe! Jeg har lige købt et par vaskbare “vatrondeller” i økologisk bomuld. De er oven i købet super bløde! Jeg læste første gang om genbrugelige vatrondeller i denne artikel fra Sustain Daily. Kender I dem?

At min familie er sund og rask. Samt at jeg også selv er.

Mit nye Lille-krus. Jeg elsker at købe krus med hjem fra de byer/lande, jeg besøger. Når jeg så er hjemme i Danmark, dukker alle minderne, hver gang jeg drikker en kop te.

At der endelig er en el-kedel, som fungerer her på kollegiet. Små glæder skal man også huske!

At jeg opdager flere og flere natur-, miljø-, øko-, grønne-bloggere. Senest hende her.

Venner som man til en fest kan have dybe samtaler, om de udfordringer menneskeheden står overfor, med. For i næste øjeblik at grine til tårene triller og danse på bordene.

Macarons. Kan man mon finde dem veganske?

At være studerende når jeg skal ind på museer og lignende. Der er nærmest altid rabat, og ofte er det gratis. Især er det fedt at være kommunikations- og journaliststuderende, da det kan give gratis entré, når man ikke venter det. Hihi.

IMG_7785

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s